Посівна у ТзОВ “Бучачагрохлібпром”

Посівна у ТзОВ “Бучачагрохлібпром”

    Не зважаючи на те, що цього року зима перейшла одразу в літо, досвідчена та кваліфікована команда ТзОВ «Бучачагрохлібпром», на відмінно справилася з поставленими завданнями. Цього року керівництвом ТзОВ «Бучачагрохлібпром» було прийняте рішення змінити кількісне співвідношення між культурами.

     Як і щороку, ми використовували тільки якісне та перевірене роками насіння та добрива. Посіви ярої пшениці ми залишили практично без змін, а ячменю трішки збільшили. Збільшили також площі посіву цукрового буряка та ріпаку, але зменшили з  кукурудзою.  Оскільки цього року погодні умови сприяли проведенню весняно-польових робіт, ми не просто закінчили посівну вчасно, а й трішки випередили терміни.

      Хоча ТзОВ «Бучачагрохлібпром» і використовує найновіші досягнення в науці і техніці, ключові моменти технології вирощування в нас не змінилися. Це оранка, як основний обробіток грунту, 1-2 культивації в залежності від культури, внесення органічних та мінеральних добрив. Також в нашому господарстві ведеться науково-обгрунтована сівозміна, під кожну культуру вибираємо відповідного попередника.

Залишити відповідь