Ветерани аграрної галузі Бучаччини повернулися з Єгипту та дякують за поїздку меценатам

Ветерани аграрної галузі Бучаччини повернулися з Єгипту та дякують за поїздку меценатам

 

 З нагоди професійного свята ТзОВ «Бучачагрохлібпром» у листопаді преміював 12 ветеранів сільськогосподарської галузі Бучаччини. На знак пошани і подяки за важку працю, їм подарували путівки у Єгипет.
Нещодавно ветерани повернулися з відпочинку та вирішили подякувати меценатам за надану можливість. Своє звернення заслужені працівники опублікували на сторінках преси.
«Нещодавно ми, ветерани аграрної галузі Бучацького району, отримали чудову нагоду відпочити на узбережжі Червоного моря в Єгипті. Висловлюємо щиру вдячність за такий приємний подарунок з нагоди Дня працівники сільського господарства Герою України, голові спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петрові Івановичу Гадзу і директору товариства Іванові Володимировичу Карачці, які організували для нас цю поїздку», – йдеться у зверненні ветеранів.
«Я дуже радий, що наші поважні аграрники, мали гарний відпочинок за кордоном. Ми вкотре хотіли показати, наскільки цінуємо їх тяжку працю, їх вклад у те сільське господарство, в якому ми працюємо сьогодні. Адже підвалини успіхів, що ми маємо на сьогодні, закладали саме ці люди, за що їм дяка і хвала,» – переконаний Петро Гадз.

Залишити відповідь