До свята Миколая майже півтисячі сімей Бучаччини отримали подарунки від «Бучачагрохлібпрому»

До свята Миколая майже півтисячі сімей Бучаччини отримали подарунки від «Бучачагрохлібпрому»

 

 Майже півтисячі подарункових наборів малозабезпеченим та соціально вразливим категоріям мешканців Бучацького району роздало підприємство Петра Гадза.

ТзОВ «Бучачагрохлібпром» напередодні дня Святого Миколая підготувало продуктові набори для жителів Бучаччини, що опинилися у складній матеріальній ситуації, людям похилого віку та родинам бійців АТО.

– У деяких селах були малозабезпечені люди, що вже не можуть добре ходити. Щоб і вони отримали допомогу, ми залишили набори головам сільських рад, які зобов’язалися все передати, – розповідає директор «Бучачагрохлібпром» Іван Карачка.

Кожен із наборів містив солодощі, 10 кг круп, 10 кг борошна та 5 кг цукру. Всього підприємство Петра Гадза забезпечило більше чотирьох сотень таких наборів.

– Ми розуміємо, що перед новорічними святами, усі родини готуються, чекають на подарунки. На жаль, є категорії людей, які в силу життєвих обставин не мають змоги придбати солодощі чи навіть елементарний набір продуктів. Тому наше підприємство вирішило допомогти цим людям перед найбільш очікуваними святами року, – говорить Петро Гадз.

Залишити відповідь