«Бучачагрохлібпром» збільшив врожайність соняшника, сої та буряку

«Бучачагрохлібпром» збільшив врожайність соняшника, сої та буряку

 Хороші показники демонструють перші врожаї соняшника та сої на полях ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Кілька днів триває обмолот культур і господарі діляться результатами.
– Урожайність соняшника і сої краща, ніж у минулому році, показник збільшився на 20%. Насіння ми використовуємо вже перевірене, дещо покращилася, удосконалилася сама технологія догляду і збору культур, тому маємо такий хороший показник, – розповідає заступник директора по рослинництву Тарас Швець.
Окрім цього, розпочалася і копка буряка, який також демонструє позитивні результати. Впоратися із урожаєм соняшника працівники товариства планують через два з половиною тижні, трохи більше піде часу на сою, оскільки ця культура є ранніх і пізніх сортів і її зберуть до початку жовтня. Найдовше підприємство збиратиме буряк – півтора місяці..
На разі, нарікають підприємці лише на посушливу погоду. Адже паралельно зі збором, проходить і посів культур, а для їх сходу потрібна волога, тому аграрники дуже сподіваються на дощ, щоб і наступного року можна було демонструвати позитивні показники врожайності.

Залишити відповідь