Село на Бучаччині має новий клуб завдяки спонсорській допомозі Петра Гадза

Село на Бучаччині має новий клуб завдяки спонсорській допомозі Петра Гадза

 На свято Успіння Пресвятої Богородиці селу Переволоки, що на Бучаччині, подарували оновлений будинок культури. До ремонту спонсорською допомогою долучився місцевий підприємець, голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз.
Однією із причин, чому Петро Іванович вирішив допомогти проекту, стала активна позиція і плідна робота місцевого голови Михайла Соловія. Довіряючи мудрому керівнику, голова ТзОВ «Бучачагрохлібпром» долучився фінансово до відновлення культурного осередку Переволоки.
– Старші жителі села мені розповідали, що колись у нас культура була на високому рівні, люди сходилися в читальні, у вільний від роботи час організовували концерти, виступи, вечорниці. З Божою благодаттю вже наступного року ми святкуватимемо 550-ту річницю заснування села. І тому так зване відновлення села мені хотілося розпочати з будинку культури, який дає можливість як молоді, так і дорослим насолоджуватися концертами, виступами, які, маю надію, будуть звучати, – звернувся на відкритті клубу до громади Михайло Соловій.
Перебуваючи у справах за кордоном, Петро Гадз не зміг взяти участі в урочистому відкритті оновленої будівлі, проте, привітати громаду села приїхав його колега – голова кооперативу «Бучацький екопродукт» Олег Іванович Грицак.
– Хотів би всіх нас привітати, як кажуть відкриття такого клубу – це подія не тільки для села, але й для району. Ми вже відкривали школи, амбулаторії, але такого будинку культури ще не було. А що головне в селі? Церква, школа і будинок культури. І хоч основні роботи вже зроблені, потрібно буде ще долучатися, покращувати, а ініціативному і працьовитому голові села – допомагати хочеться, – запевнив Олег Іванович.

Залишити відповідь