Усім футболістам Бучаччини подарували нові комплекти форм

Усім футболістам Бучаччини подарували нові комплекти форм

 

 

 Вже багато років поспіль ТзОВ «Бучачагрохлібпром» під керівництвом Героя України Петра Гадза активно сприяє популяризації футбольного руху в Бучацькому районі, що на Тернопіллі. Так, днями для футболістів мальовничого краю зробили ще один сюрприз.

– Усім командам району, які приймали участь в чемпіонаті та кубку району, за доброю традицією нашого підприємства було вручено повні комплекти ігрових форм, – розповідає фінансовий директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Богдан Гузовський. – Ми передали їх представникам футбольних команд та їхнім тренерам, адже зовнішній вигляд футболіста безпосередньо впливає на його сприйняття вболівальниками та ентузіазм самого гравця.

Всього було закуплено 19 комплектів футбольної форми, кожна з яких відрізняється від іншої. Під час її вибору спонсорами були враховані побажання гравців щодо колористики. Не менш важливим фактором було також і співвідношення «ціна-якість».

Загалом, ініціатива підтримки футболу в районі належить голові наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петру Гадзу. Він – один з небагатьох благодійників, який постійно допомагає розвитку футболу серед молоді Бучаччини. Саме тому в районі цей вид спорту щороку лише збільшує кількість прихильників, а, відтак, і сільських футбольних команд.

Залишити відповідь