Відбулося виїздне засідання

«ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА РАДА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ»

24 лютого п. р. під головуванням Гадза П. І., за участю начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Хоми А. І., відбулося виїзне розширене засідання ради об’єднання сільгосппідприємств Тернопільської області.
Розглянуті питання:
– стан тваринницької галузі та виробництва, заготівлі, переробки молока в області. Базові принципи угод між виробниками молока та молокопереробними підприємствами. Цінова політика;
– умови співпраці між виробниками та переробниками цукрової сировини. Узгодження площ посіву цукрових буряків в 2010 році для забезпечення прогнозованих обсягів виробництва цукрових буряків та цукру;
– про конференції районних, обласного об’єднань сільгосппідприємств.

Практична частина засідання проходила на базі тваринницького комплексу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» с. Соколів Бучацького р-н. Мета засідання ради – узгодження умов співпраці між виробниками молока та молокопереробними підприємствами, приймання та розрахунків за здані сільгосппідприємствами та населенням цукрові буряки урожаю 2010 року.
В роботі засідання ради взяли участь голови рад районних об’єднань сільгосппідприємств, начальники та головні зоотехніки районних управлінь агропромрозвитку, директори молоко та цукрових заводів, керівники молочних та бурякосіючих сільгосппідприємств, обласних організацій, підприємств, установ системи АПК, науково-дослідних інститутів, представники сільгосппідприємств Івано-Франківської та Хмельницької областей, державних та комерційних структур, засобів масової інформації.

На засіданні ради прийнято ряд звернень до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо фінансової підтримки сільгосптоваровиробників, до органів МВС України – про співпрацю між радами сільгосппідприємств та ДАІ з питань організації переміщення крупно-габаритної сільгосптехніки. Проведенню засідання ради передували два засідання президії ради Об’єднання за участю представників підприємств переробної галузі.

Водночас, інформуємо, що нами завершено формування всіх установчих документів Об’єднання, зареєстровано нову редакцію Статуту, розпочалась активна робота по підготовці та проведенню конференцій районних та обласного об’єднань сільгосппідприємств.

Залишити відповідь